Pelenka kaland foglyai

Egy GYED-en lévő "kispapa" agymenése...

Friss topikok

Linkblog

Palackposta az interneten

2007.11.19. 10:47 - Return

Címkék: online kismama vállalkozás kaland apuka pelenka gyed kispapa palackposta

Még mielőtt rátérek a "biznisz" részre, merthogy az csak járulékos történés, be kell vallanom az anyukák helyett, hogy a gyedes babázás (baba= kb. 74cm fizikailag érzékelhető magasság+210cm és 160kg-nak megfelelő egó megspékelve falrengető gyermeki bájjal)(ez egy általánosan alkalmazható képlet) akárhogy is nézzük, egy fárasztó tevékenység amiből nem nehéz néhány pótcselekvés jellegű dologba keveredni.
Ilyen például:
                   1.) Chat (a maga "lehetőségeivel")
                   2.) Játszótéri bandázás (jó esetben különböző nemű baba-gladiátorokkal)
                   3.) Egyéb

Mivel az első már évek óta nem pálya, a második pediglen estemben kerülendő mielőtt a macsópapa szerepébe keverednék, így karmikus sorsom beteljesedéseként rohantam az interaktív bódítóhoz, az információ éhségemet kielégítő cyber-kurtizánhoz a PC-ről kikandikáló mágushoz, az internethez. (ez aztán a képzavar)

Ja, az üzlet: www.babapelenka.extra.hu  oldalamon, (amit szintén autodidakta módon építettem fel és persze egy szoftver segítségével) megtalálahatóak azok a dolgok amit használva beindítani próbálok egy párhuzamos anyagi forrás működését.

Ez az én említett palackpostám amit ha megtalálsz, megtalál a kedves olvasó, és bármilyen oldalról közelítve segítségemre lehet hát kérem tegye meg, hogy nekem és a többi olvasónak kicsit tágítsa tudatát és lássa, lásson el nehány hasznosítható ötlettel.

...majdnem elfelejtettem a szlogenem:

Szúrok egy linket, ha van kedvetek látogassátok, látogassák meg, a többi tennivalót a bennfentes jóakarók ismerik, akik nem, azt megkérem klikkeljen bátran minden linkekre, mivel az jó a papának, jó a babának, jó a hirdetőnek és a hirdetettnek amen :

                                -->www.pekoline.com

A bejegyzés trackback címe:

https://babapelenka.blog.hu/api/trackback/id/tr45233957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gabi 2007.11.24. 19:13:13

Ebben a stílusban indíthatsz egy új vicclapot, állítom, hogy a jelenleg találhatók között sokkal népszerűbb lennél, már ha hagynának az illetékesek.
Jó a terméked, sok sikert.

Hlinyánszky Ágnes 2007.11.25. 13:05:34

Jó sokat írjál ám ilyeneket mert mókás ,tényleg így nem unatkozok 2 szoptatás közt.Csak így tovább.
süti beállítások módosítása