Pelenka kaland foglyai

Egy GYED-en lévő "kispapa" agymenése...

Friss topikok

Linkblog

Népszavazás pelenka-viselteknek...

2008.02.19. 16:22 - Return

Címkék: szavazás evolúció online kismama népszavazás baba fletó vállalkozás kaland pelus apuka elvonókúra pelenka bogi gyed kispapa palackposta babapelenka intellektuális www.pekoline.com pell




    


Kiscsaj itt pakol mellettem, és azon gondolkozom mit válaszolok Neki, ha úgy bő 16 év múlva megkérdezi: Apa, a tandíj egyenes következménye az ordas-tőke politikai hatalom-átvételének, vagy csak Fletó apó velőtrázó nép, nemzet, szoc.párt vesztő mozgás és személyiség koordinációs problémáinak következménye?
...már ha megkérdezi, már ha megkérdezheti, mert túlélte az egészségügyi és egyéb reformot, már ha nem óvták meg tőle a "mi" képviselőinket az "Ő" parlamentjük előtt, már ha akkor még megmarad a szólás és kérdezés szabadsága és nem minősítik "gyűlöletbeszédnek" a felmerülő kérdéseket is!
Hát igen...nagy dolog széllel szembe pisálni és aztán a viharra fogni...
Bizony gyermekeink sokkal értelmesebben oldják meg: Ha bepisiltek, berottyantottak, szó nélkül viselik a következményeket, a tisztába tételt!
Rég eldöntöttem, megyek és leszavazom "őket" a lányom nevében a saját jogomon, a saját igeneimmel.

Már csak annyi érdekel, hogy van annyi esze Fletó bá'nak mint a gyermekemnek? Ha mégis sikerül közölni velük, hogy bepiszkoltak maguk (és mi alánk) vajon hagyják-e magukat tisztába tenni??? ...vagy marad nekik a rapli?

Még valamit ide a végére: Rendeljetek nálam pelust és küldjétek el nekik, ajándékba, mert ez forgalom nekem, nekik meg "közegészségügy".

Tehát a jelszó: Mindenkinek megvan a maga pelenkája!!

Pelenka házhoz érkezik(www.pekoline.com)


 

A bejegyzés trackback címe:

https://babapelenka.blog.hu/api/trackback/id/tr31345822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gabi 2008.05.07. 18:49:19

Ideje folytatni, a tapasztalatokat átadni a "nagyközönségnek"
süti beállítások módosítása