Pelenka kaland foglyai

Egy GYED-en lévő "kispapa" agymenése...

Friss topikok

Linkblog

P.P.P. pelenka beruházás baba perspektívából....

2008.01.08. 22:23 - Return

Címkék: evolúció online kismama baba vállalkozás kaland pelus apuka elvonókúra pelenka bogi gyed kispapa palackposta babapelenka intellektuális www.pekoline.com pell







Erősen elgondolkodtam mit is tehetnék pelenkás korból felfelé kandikáló (és időnként igen hangosan kandikáló) neveletlenemért... Rá  kellett döbbennem a legjobban akkor jár a családi kassza, ha vehemensen kitartok abbéli megállapításom mellett, hogy nincs mese, a gyermekem "üzemeltetésének" biztosítására be kell vonnom egy kis központi forráson kívüli tőkét.
Mivel pártunk és kormányunk apanázsa és szociális érzékenysége az artézi kút fenekén csücsülő béka "hátsófertálya" alatt van, így felsőszintű határozatot hoztam a magántőke bevonásáról! P.P.P. a baba-háztartásban! Bér jellegű juttatásom mint központi forrás reál értéke közelít 0 hoz.
Magántőke áramlási illetve csordogálási irányát apró cégem felé csalogatva részvételi  lehetőséget kínálok!  Befektetők,  tőkések! Én biztosítom a lehetőséget, Ti alkossátok meg és üzemeltessétek babauralmi alapokon nyugvó szigorú számadású háztartásomat és én mint a katonatiszt havonta perkálok, egyszer meg át is ruházom a .... Nnna áljunk meg egy szóra! Mi lesz ebben az üzlet? Ti belénk fektettek, mellette profitáltok is és x év után még át is ruházok... Storno, sőt inkább én is beruházok némi pelenkába. Hú nem nekem való a gondolkodás, ígérem leszokom róla,  inkább---->
 
--->Szúrok egy linket, ha van kedvetek látogassátok, látogassák meg, a többi tennivalót a bennfentes jóakarók ismerik, akik nem, azokat megkérem klikkeljenek bátran minden linkre, mivel az jó a papának, jó a babának, jó a hirdetőnek és a hirdetettnek amen :

A pelenka, linkcsere, és egy eladó hétvégiház lapja

Ja, kérem és az élet na meg a fejlövésem izé fejlődésem nem áll meg, így ajánlok egy alternetív böngésző kezdőlapot. Saját gyártmány Google apó segítségével:



 

                                             


· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://babapelenka.blog.hu/api/trackback/id/tr16290122

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: control de horas trabajadas a tiempo parcial por cada trabajador 2017.11.07. 00:04:24

A 15 legviccesebb kép a Fővám téri gödörről - B1 BLOGCSALÁD

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása